Godnatt bloggreadeeers

Ska stänga av datan nu och sova, längtar som tusan tills imorgon! Klockan 12 bär det av, måste ladda mobben så ska försöka slänga in några inlägg påväg dit och där, om blogg.se appen nu vill sammarbeta haha. Sedan på torsdag, eller rättaresagt i övermorgon så ska vi provrida en connermara, han har tävlat LA i hoppning och är en riktig läromästare. Nej nu slår jag snart huvudet i tangetbordet så trött jag är, haha.. godnatt ♥
 

Dagens ridpass

Idag så mådde jag mycket bättre somsagt, så det vart ridning. Red Basse (Basil) och hade dressyr, åh vad jag älskar den ponny alltså! han är så rolig att rida. Idag red vi mycket på fyrkantsspåret och ställde och böjjde dem, sedan lite skänkelvikning från A till B och C till E i vänster varv, sedan C till B och A till E i höger varv. Sedan skiftade vi lite, C till E och sedan från E fattade vi galopp och bröt av vid M, Denna övning med galopp gjorde vi i trav i skänkelvikningarna.
 
Han var väldigt pigg idag och sökte sig hela tiden mot hästen framförs rumpa, men genom att sitta tungt tillbaka, krama och lätta med händerna och göra "prrt" ljudet så höll jag tillbaka han ganska bra.
 
Genom att titta på bilden nedanför så får ni en bra översikt hur övningarna såg ut idag :) Bildkällan hittar ni HÄR.
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon! Tisdag idag, bara en dag kvar tills vi tar beslutet om vi köper henne. Haha inatt kommer det bli svårt att somna, får försöka ändå. Hursomhelst måste vi till stallet idag, oavsett jag inte rider pga den hemska förkylningen (som lyckligt vis verkar ge sig, yeeey!!) för att hämta västen och hjälmen i skåpet.
 
Måste tänka noga på vad jag väljer, då Basse är en ganska pigg häst så man måste ha ganska mycket energi för att, ja kunna hålla tillbaka honom och arbeta han i form. Ska fixa det sista på bloggdesignen nu, sees! :)

Sjuk

Är jätteförkyld, täppt i näsan och mår illa :( Mår iallafall bättre än vad jag gjorde igår, som tur det! Får hoppas att jag orkar av att rida i morgon, annars så följer jag bara med upp till stallet och tittar på när lillesyrran rider. Sen på onsdag blir det provridning, läängtar!! :D