Gasen i botten

Hallå där, tänkte skriva lite om ridpasset idag! Planerna var en lugn skrittur så hon ska få röra på sig lite efter vilan, men hon var så himla pigg så det vart ett litet springa av sig pass på volten istället. Skrittade och travade först några varv på långtygel, hon la även in några galoppsprång också - busponny.se ;)
 
Kortade sen upp tyglarna och jobbade henne i båda varven i skritt och trav, jobbade ner henne på tygeln och flyttade henne för skänkeln. Körde sen lite galopp och hon kände på sig att vi skulle galoppera, hon tog upp huvudet, spetsade öronen och full fart i galopp. Lät henne springa i 2 varv innan jag saktade av och skrittade lite på långtygel.
 
Bytte varv och travade lite innan jag sedan gjorde en galoppfattning, dock vart det ingen galopp för hon tog fel hela tiden.. har en övning som jag ska testa på henne för att få henne i rätt galopp som går ut på att man ställer de utåt när man gör fattningen, då kan de inte ta fel galopp! :)
 

Ellen

Hej! Vilken fin blogg du har!
Om du vill kan du just nu vara med och tävla om att få gästblogga ett inlägg, ett inlägg som kommer publiceras på både min blogg och evh.blogg.se, alltså dubbelt upp! :)
Vill du vara med så hittar du tävlingen här: http://kidmans.blogg.se/2013/june/tavling-i-samarbete-med-evhbloggse-2.html#comment

Hoppas du är med och lycka till isåfall! :)
MvH Ellen

Svar: Tack :D ska kika in! :D
Andrea Müller

2013-07-08 - 22:52:26 - BLOGG/HEMSIDA: http://kidmans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: