En fartfylld tur

Här har det ekat tomt de senaste dagarna men det är för att Hilda har haft en liten mini vila, och då finns det inte så mycket att blogga om. Idag iallafall, så red jag och Hilda ut och som jag förväntade mig var hon väldigt pigg. Dock var hon inte så okoncentrerat pigg som hon kan vara, utan hon var pigg men uppmärksam på mig. Det är alltid kul att rida när det är så! 
 
Hon var som en dröm i speciellt skritten idag, det var bara att ha en fjäderlätt kontakt och lite lätt drivning och hon samlade sig så mycket att det nästan vart piaff. Det var en helt otroligt känsla, tror aldrig jag känt en sådan bärighet förut. I traven har hon inte riktigt styrkan än att bära sig så mycket som i skritten, men det jobbar vi på!
 
Efter det orkade vi inte jobba mer och istället raceade i galopp i en sådan fart att mamma stod helt chockad och trodde det var sken när jag galopperade förbi henne, hehe! När vi hade kört några vändor i full fart så stannade vi till vid en väg och tränade lite tölt, och jag måste erkänna att det var fasiken den bästa tölt hon någonsin fått fram och hon tickade på i alla möjliga tempon med en otrolig framåtbjudning. Min underbara häst!! <3
 

Johanna

Är hon femgångare? :)

Svar: Ja :)
Andrea Müller

2015-07-29 - 20:59:36 - BLOGG/HEMSIDA: http://islandshastpanaset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: