Bettdjungel

Nu är jag fast i bettdjungeln igen, blä. Jag rider just nu på två och tredelat med rörliga ringar, allra bäst går hon på det tredelade och där är det verkligen den där wow effekten jag vill ha. På det tvådelade går hon också bra på, men det är inte samma känsla som på det tredelade. Jag är nu på jakt efter ett bett som ger samma känsla som det tredelade, men med andra brytningar. Att rida på tredelat hela tiden, eller vilket bett som helst, ger ju ett ständigt tryck på samma ställen i munnen så jag är ute efter ett som eventuellt har fler brytningar eller är byggt på ett annat sätt.
 
Rakt bett har jag testat och det gillade hon inte. Utöver att hon vart enormt stark och gick emot bettet tror jag att hennes mun inte är utformad för raka bett, utan jag tror att hon gillar bett som formas efter munnen, och därför tror jag att hon skulle gilla bett med fler brytningar eftersom de formar bättre. Jag kan ju testa sprengers anatomiska bett också, men jag har ingen att låna ett av så jag får suga på en karamellen lite. Topreiters Pandorabett vill jag även väldigt gärna testa, men där har jag ingen heller jag kan låna utav tyvärr. Priset ligger runt tusenlappen men är ett jag tror hon faktiskt kan gilla. Om ni har några tips får ni väldigt gärna dela med er utav dem, de krav jag har är att de ska vara ungefär lika skarpa som tredelade men med fler brytningar/vara byggda på ett annat sätt. :)
 

Elin

Jag har inte den blekaste aning, hahah..! Fattar inte hur du kan vara så duktig på allt, så kunnig om allt! Hilda borde vara lycklig :)

Svar: Jag är verkligen långt från duktig på allt haha, men tack så jättemycket blir så glad! :D
Andrea Müller

2015-06-29 - 20:05:25 - BLOGG/HEMSIDA: http://ponnytideer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: