Love is in the air

Idag hittade jag och Hilda en ny ridväg som var ungefär en timme lång. Underlaget var lite hårdare än det vi brukar rida på så vi ska inte rida där så ofta, utan det är en bra variation någon gång i veckan. Vägen var en fortsättning på en annan ridväg och går förbi ett stall vi stod på förut. Valackhagen till det stallet ligger bredvid vägen en liten bit och det tog inte långt tid innan de travade runt som hingstar med Hilda som gnäggades till svar. 

I flocken gick det en enormt stor tinker som vart kär i Hilda och hon blev minst lika kär i honom. De hade svårt att släppa blicken ifrån varandra och gnäggade dovt. Det var så himla gulligt och jag har aldrig sett något liknande, de verkligen gillade varandra och efter ha kollat på varandra i nästan 10 minuter var det dags att gå hem vilket jag känner mig jättehemsk för. 

Hilda stannade till ett flertal gånger de närmsta 100 meterna och vände sig om för att gnägga, utifall att han skulle ha följt efter. Nu när Hilda hittat sin livs kärlek så känner jag mig skyldig att stanna till där ibland, så de kan få säga hej till varandra! ;)


Divorce your horse

Hästkärlek, så gulligt :)

Svar: Ja visst är det! :)
Andrea Müller

2015-06-22 - 13:44:01 - BLOGG/HEMSIDA: http://divorceyourhorse.se
Anonym

Antar att min lilla skäck var lite utanför där😂 men mysigt att rida ut så mycket och långt❤️

Svar: Ja han hängde efter i bakgrunden! ;) ja det var jättemysigt!
Andrea Müller

2015-06-22 - 15:14:20
Linnéa

Hihi vilka charmörer ;) <3

Svar: Ja men visst är de! :D <3
Andrea Müller

2015-06-23 - 19:19:14 - BLOGG/HEMSIDA: http://linneaklasson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: