Vad som hänt

Som jag nämnde i tidigare inlägg så gick jag som sagt omkull med Hilda idag och tänkte ta och skriva lite mer detaljerat om vad som hände. Jag red iallafall i trav och helt plötsligt trampade Hilda ner i en grop vilket gjorde att hon gick ner på knä och sedan dunstade ner i marken, jag hann glida över huvudet på henne och landade med ansiktet. Hilda stod fortfarande på knä men tappade balansen och föll ner och gjorde verkligen allt för att inte landa på mig, mamma berättade att hon gjorde verkligen allt hon kunde för att falla åt andra hållet vilket hon lyckades halvt med men jag hade redan hunnit rulla bort. Tyvärr råkade hennes framhov träffa mitt ansikte vilket skrapade upp det ordentligt men hellre ett uppskrapat ansikte än brutna revben.
 
Hilda hade hunnit resa sig upp och stod helt skakis kvar, jag var i chock och bara stod upp och vinglade. Jag gick och satte mig vid hinder sockerbitarna medans mamma gick lite med Hilda. Jag var helt i chock och satt och försökte smälta vad som hänt. Hilda klarade också bra förutom att hon skrapade upp lite på mulen samt ett litet sår på benet. Vi både hade en enorm tur ändå, som klarade oss med skrapsår.
 
Jag var enormt dum som red utan väst vilket jag ångrar väldigt mycket och har utav detta lärt mig att nu sätter jag mig inte på en häst igen utan min väst. Med detta vill jag bara säga hur viktig den är, jag hade en jäkla tur som inte fick henne över mig och då hade jag inte suttit här idag. Västen kan rädda ditt liv.

Madeleine

Aj hoppas du mår bra! Jag ramlade av min lilla ponny för ett tag sedan, hon stegrade över och jag ramlade under, är så tacksam för att jag hade väst annars hade jag haft brutna revben, fattar inte hur unga förebilder kan upp muntra yngre att rida utan väst...

Svar: jag mår bra tack! Åh det låter inte kul, men vilken tur att du hade väst och jag håller med dig. Det är en såpass viktig utrustning som kan rädda livet på en!
Andrea Müller

2015-06-12 - 09:07:33 - BLOGG/HEMSIDA: http://nouw.com/madeleinemagnusson
Anonym

Vi ska köpa en ny hjälm åt dig nu.

Kram Pappa

Svar: :D
Andrea Müller

2015-06-12 - 17:26:12
Johanna

Jag har upplevt samma sal, bara det att min häst rusade i galopp (och landade på mig) och jag bröd rygg och bäcken.... Så ja, du hade enorm tur! Det kan gå så himla snett. Och ja, det är klokt att använda väst! Dock hade det inte haft någon betydelse för mig.. Skönt att höra att du mår bra!

Svar: Oj vad läskigt! Vad tur att du mår bra nu iallafall! :)
Andrea Müller

2015-06-12 - 22:34:36 - BLOGG/HEMSIDA: http://islandshastpanaset.blogg.se
Leia

Oj vilken tur du hade! Hoppas verkligen att det inte händer fler gånger!

Svar: Ja det var en väldig tur, hoppas också vi får klara oss utan fler omkullridningar! :)
Andrea Müller

2015-06-15 - 12:29:30 - BLOGG/HEMSIDA: http://varmlandsekipage.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: