Gårdagen och idag

Första veckan avklarad i skolan! Det är så skönt att ha helg nu och bara hänga i stallet, precis så som det ska vara. Jag trivs iallafall hur bra som helst i skolan och de tre åren jag har framför mig ska bli otroligt spännande. Igår exempelvis så var första stalldagen och jag hoppades på en liten ponny men det blev en storhäst på runt 175-180 i manken som nog var den största häst jag någonsin suttit på. Allt var så fruktansvärt mycket större och att hänga med i hans rörelser var ju inte det enklaste! Det svåraste var nog att hitta rytmen i traven och för att kunna sitta ner ordentligt i galoppen fick jag använda varenda magmuskel jag har. Kvar satt jag iallafall och det var målet! ;)
 
Hilda fick idag gå ett lite tuffare töltpass på ovalen vilket faktiskt var ett tag sedan. Vädret var utmärkt för det då det både var varmt men med kyliga vindar så man får passa på. Hon var så duktig! Det var länge sedan vi bara tickade på i tölt varv efter varv och det är ett träningssätt som är väldigt nyttigt för henne. Hon som lätt spänner sig och går mot passtakt blir så mycket finare efter några varv eftersom hon har fått tid på sig hitta tekniken, takten och formen och kan därefter slappna av mer. I morgon så är planen ut i skogen och träna galopp!
 

Karin

Var det i maj nästa år som lillen kommer hem?

Svar: Det blir i höst istället! Känns schystast så då han annars kommer behöva komma direkt till svenska högsommaren vilket inte känns särskilt bra!
Andrea Müller

2016-08-30 - 20:34:01

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: