Höstväder & jogging på ridbana

De senaste dagarna har i Stockholm varit inte så jättehärliga vädermässigt. Bara regn, kyla och blåst. Lyckades tajma in ett kortare pass på ridbanan idag mellan regnskurarna och för en gångs skull red jag på banan vid stallet vilket jag inte brukar. Jag blir så otroligt nervös av att rida med publik och undviker det så mycket jag bara kan, vilket är egentligen helt fel att göra då jag måste träna på det men jag gör det i min takt. ;)
 
Hilda var iallafall väldigt duktig idag. Inte ett av våra bättre pass, men jag är ändå nöjd. Det var lite svårt med koncentrationen idag då det var mycket spännande runt omkring att kika på och hon föll stundtals ner på framdelen och blev stum i munnen, men när hon väl arbetade korrekt var hon urfin. Hennes trav är helt gudomlig att rida när hon verkligen skjuter på bakifrån!
 
Bästa som finns efter ett ridpass - HÖ!

Anonym

Det är ingen som dömmer hur du rider, vad bilderna kan visa så rider du jättefint och det finns alltid folk som är bättre eller sämre än en själv. Men alla har faktiskt börjat på samma nivå! :)

Svar: Åh vad snäll du är, tack!! ❤️
Andrea Müller

2016-08-19 - 08:01:50

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: