Flying Change VS Jump Off

Jag är så sugen på att utöka min tränsgarderob med ett till, och även det från Psofsweden. Hilda går absolut bäst på en hög nosgrimma och de två modeller jag är intresserad av är Flying Change och Jump Off. Enligt mig är de fruktansvärt snygga båda två och var jag miljonär skulle jag köpa de båda och många fler, tyvärr får jag dock nöja mig med ett men beslutsångesten om vilket står fast. Jag måste säga att Jump Off är nog snäppet högre i rankingen, jag tror Hilda skulle vara galet snygg i den och dessutom gilla nosgrimman. Vanligtvis använder jag inte snokrem men med tanke på konstruktionen av denna och det mer utjämnande trycket som blir tror jag att det kan vara något som faller min älskling i smaken! 
 

Karin

Tycker definitivt jump off, har själv haft det och inte varit annat än nöjd. Just nu använder jag nästan bara micklem (starkt rekommenderat), men innan dess ville jag inte använda något annat än jump off på min hopponny. Snyggt och otroligt bra!

Svar: Vad intresant att höra! Jag har bara hört massa positivt om det:) Micklem hade jag ett tag men sålde då Hilda totalrata det, haha!
Andrea Müller

2016-12-05 - 07:02:43
Ella

Härligt! Jag köpte precis ett high jump, vilket kanske inte är det snyggaste tränset, men jag har det eftersom det ju egentligen är ett pullarträns vilket funkar jättebra på min häst. Om jag skulle välja mellan Flying change och Jump off hade jag nog tagit Jump off! Det är sjukt snyggt tycker jag :)

Svar: Ja det lutar åt att det blir Jump off! :)
Andrea Müller

2016-12-05 - 13:05:50 - BLOGG/HEMSIDA: http://hovet.webblogg.se/
Steph

Vad är skillnaden mellan det du har o flying change? Precis som ovanstående kommentarer röstar jag för jump off haha.

Svar: Inte särskilt stor, faktiskt. Flying Change-nosgrimman är mer utformad runt benet vid nosgrimmans läge medan den jag har är en vanlig engelsk. Så det står mellan ett nästan likadant som jag redan har eller jump off, men det verkar som det blir jump off. Har kollat med en kompis som också har ett och hon är supernöjd med sitt! :)
Andrea Müller

2016-12-06 - 15:04:08
Tina

Jag har båda tränsen till min häst och älskar dem! Skulle jag bara satsa på ett hade jag nog valt jump off, det är det min häst går bäst på även om skillnaden är marginell. Spännande att se vad du väljer :)

Svar: Åh, vad svårt det ska vara! Jag har nog kommit fram till att det blir ett jump off, sugen på något nytt eftersom jag redan har en med vanlig engelsk! :)
Andrea Müller

2016-12-27 - 12:12:29

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: