Kvällssnack

Jullov, fasiken vad skönt! Nu kan jag sitta uppe halva natten, ta sovmorgon till lunch för att sedan dra upp till stallet och hänga där till kvällsfodringen innan jag åker hem för att upprepa allt. Har jag sagt att jag älskar rutiner? I morgon där emot blir det tidigt upp då det är dags för Hilda att skos, lika mysigt det dock!! Ta igen sömnen kan jag ta igen i boxen tills det är dags för damen att gå in sen igen ;) 
 
Att rida idag gick iallafall superbra! Kravlöst jogg i en lång och log form stod det på dagens schema, mest lösgörande volter och det i både tölt och trav. Sen är jag förvånd över hur lite vi har tappat under vilan, det är knappt någonting. Uthålligheten är som den var innan, konditionen också och det är som man bara har stoppat bandet och spolat fram två månader. Nu så ska vi påbörja finslipet och hoppas på att det snart blir sommar, vi håller på att bli helt deprimerade av vintern och allt mörker. 
 
Från idag! Jag funderar på att köpa en nosgrimma till mitt Hrimnir-träns, men vet inte vilken. Fördelen med det tränset är att pannbandet är helt avtagbart så jag kan kombinera lite hur jag vill, och då ska jag säga er att ett rundsytt huvudlag tillsammans med en rundsydd remontnosgrimma (typ denna) från Otto Schumacher står väldigt högt på önskelistan. Nosgrimman är med "triangelringar" som jag så fint kallar det för, det är ringarna som nosbandet sitter fast i och jag har nyss insett hur snygg detalj det faktiskt är. Som pricket över iet; rundsydda tyglar med franskhakar i det alla mjukaste lädret. Jag känner hur plånboken bara vrålar nej och även att jag borde sova, kommer sluta med att jag köper allt annars och även en engelsk nosgrimma till ifall jag kanske vill variera. Godnatt! 


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: