Ännu en tur barbacka

Idag så blev det en tur till ett utav grannstallen. Det är en väldigt mysig runda där första sträckan är i en stor skog som både har utmärkta klätterstiger och plana, korta uppförsbackar, perfekta att galoppera upp för och även skritta om man vill göra det!
 
Väl framme vid den stora grusvägen så ville Hilda inget annat än att galoppera, vilket var även det hon fick göra. Jag tog mig ett stadigt mantag och vi galopperade en ganska bra bit innan vi saktade av till trav igen och joggade fram. Jag satt och mös på Hildas rygg omringad av den fina miljön, och i exakt det ögonblicket får Hilda syn på en vattenslang som ligger i diket och tar världens största hopp åt vänster. Jag hamnade på sidan med endast ett ben över hennes rygg och så hängde jag ett tag innan jag gjorde ett mysigt ryggplask. Hilda var lika förvånad som jag och ställde sig och åt gräs under tiden jag kravlade mig upp på ryggen igen och efter det vart det skritt tillbaka. Vi hade även en diskussion på hemvägen om att det inte är okej att kasta av sin matte, särskilt inte barbacka för hon vet att mattes balans utan sadel inte är på topp ;)
 
Hilda spanar in slangen som enligt henne var väldigt farlig. Lägg märke till att jag även under min avflygning lyckades knäppa upp pannbandet, haha!


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: