Kvällsträning på ovalen

Jösses vad varmt det har varit de senaste dagarna och det var inget undantag idag! Att göra stallsysslor i långärmat och svarta kläder var inget att föredra i 25 grader, om man inte vill svettas som en gris vilket var det jag fick genomlida. Haha! Hilda däremot stod och njöt av solen samtidigt som hon i sin hage åt sin lunch.
 
Ridningen fick därmed flyttas fram tills det var svalare ute. Jag älskar verkligen att rida i kvällssolen, ljuset och känslan är så mysig! Vi tränade på skritt- och töltövergångar idag vilket Hilda fixade galant. När vi inte ska rida så avancerat och mest träna grunder, så brukar vi använda oss av den här övningen. Hilda kan den utan och innan vilket faktiskt är väldigt praktiskt! Hon sköter vägarna och gångartsbyterna, medan jag jobbar med finslipningen. Team work när den är som bäst!
 
Just nu är hon ganska ostabil i formen och huvudet är ibland högre än vad det bör vara, men i samband med att bakbenen kommer in mer och mer och bärigheten ökar, så kommer det ordna sig. Om man jämför med för några månader sedan så är det stor skillnad, så det går åt rätt håll!
 

anonym

Hej,
Hade vart kul och få sett dig trava och galoppera oxå! :-)

Svar: Absolut, det kommer film på det! :)
Andrea Müller

2016-05-09 - 06:28:39

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: