Ett ultraljud senare

Äntligen har jag tid att skriva om gårdagens veterinärbesök! Besöket på kliniken avbokade vi då vi istället fick tag på Mälarkliniken som istället åker ut och gör sådant hemma i stallet, perfekt för oss då Hilda kan vara lite svårlastad och särskilt med ett ont ben. Ultraljuda gjorde vi alltså utanför hennes box, hur smidigt som helst och det är så bra att det kunde lösa sig så!

De som var ute (två fantastiskt duktiga tjejer) gjorde först av allt ett lättare böjprov och med det kunde man utesluta att hältan satt inte i kotleden utan högre upp, så det blev vidare med ultraljud för att se vad som var orsaken till allt. Första veterinären som var ute sa att de kunde vara en lättare senskada vilket givetvis satt en stor skräck i mig, och behöver jag förklara hur glad jag blev att höra av attt det var ingenting med senorna? De sa att alla senorna var hela och fina. Det som har hänt gick inte exakt att säga, utan det är en inflammation i benet som hon nu i en vecka fram äter antiinflammatoriskt emot. Därefter ska jag börja prommenera henne med en succesiv ökning fram tills återbesöket som blir om en månad och så får vi sedan se vad som blir planen därefter. 
 
Jag är så glad att det inte var värre och hoppas på att vi snart kan börja rida igen. Hilda och jag tycker det är så himla roligt och energin hos damen är oändlig just nu! <3
 

Ella

Skönt att det inte var något värre! Har själv haft veterinären ute under förra veckan och man blir ju så otroligt orolig när det är något. Hoppas på snabb bättring :)

Svar: Ja, det är bland de värsta som finns! Tack, det hoppas jag också på :)
Andrea Müller

2016-10-20 - 09:51:57 - BLOGG/HEMSIDA: http://hovet.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: