Promenad och en envis galla

Hilda tog i förrgår sin sista dos metacam och vi har äntligen börjat promenera igång igen. Just nu är det 10 minuter per dag som gäller och det ska succesivt ökas fram tills återbesöket som blir i mitten av november, därefter hoppas och tror jag att vi kan börja skritta igång! Hon tycker det är så tråkigt att vila och under den första promenaden var hon mer i luften än på marken. Hon slog busigt med huvudet, försökte bocka och gjorde hopp rakt upp i luften. Mitt hjärta var i halsgropen av att hon skulle landa snett och göra sig illa ännu mer, turligt nog gick allt bra och därefter har hon hållit sig lugn. Haha!
 
Det enda nu är en envis galla som vägrar försvinna. Den blir givetvis mjukare efter promenad men jag är tveksam på om den ens kommer att försvinna. Hon är lite gallig på båda bak och jag har svårt att urskilja om det är en gammal galla som blivit "aktiv" igen eller om det är en ny. Jag har hört att benskydden från Back on Track ska vara bra, eller blir det samma resultat för gallorna kanske med vanliga stallbandage? 
 

Johanna

http://islandshastpanaset.blogg.se/2016/october/investering.html

Har förklarat hur BackonTrack fungerar här :) det är definitivt skillnad på vanliga stallbandage och benskydden från BoT 👌

2016-10-27 - 23:20:54 - BLOGG/HEMSIDA: http://islandshastpanaset.blogg.se
Anonym

Kör på back on track

2016-10-28 - 08:43:21
Karin

Helt klart rätt att införskaffa ett par från back on track! Supernöjd med mina.

2016-10-29 - 09:26:14

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: