Prestige RP

Som jag har nämt ett antal gånger tidigare så har jag väldigt svårt att hitta en sadelgjord som ligger optimalt på Hilda. Hon har för många år sedan varit rätt så tjock och hängmagen som detta + två föl har skapat kämpar jag hela tiden med att få bort. Den stora lösningen bakom detta är givetvis mer magmuskler och det är något jag dagligen arbetar för att stärka, men muskler tar sin tid att bygga och tills dess behöver jag en sadelgjord som trots det klarar att ligga på sin plats och som även tar hänsyn till Hildas sadelgjordsläge som är en bra bit längre fram än sadelläget. Det är mycket krav jag har men när drömgjorden hittas kommer jag hoppa av lycka! 
 
I nuläget har jag en ELT-gjord och den är inte den som i nuläget ligger bäst. Den puttas fram och allt följer med, inte mycket längre då magen blir mindre och mindre men glider gör det. En gjord jag då har kikat på och är hemskt sugen på att testa är dressyrgjorden från Prestige. Priset är fruktansvärt högt men en del inom mig säger att den faktiskt kan fungera. Hildas stora virvel på magen gör också att ELT-gjorden inte ligger slätt an baktill, men i och att denna har en luftkudde man enkelt kan "gömma" virveln i kommer den oavsett magens storlek ligga bra. 
 
Vad är era erfarenheter utav gjorden och har ni tips på gjordar som kan fungera? Jag behöver all hjälp som jag kan få! 
 
 

Anonym

Jag vet att den där sadelgjorden är superbra!!! Men vet inte hur den funkar på en häst med rund mage, har bara hört från folk vars hästar redan är slimmade. :)

Svar: Åh okej! Vad bra! 👍🏻
Andrea Müller

2016-09-05 - 08:16:07

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: