Schabrak- och vojlock användande

Jag har alltid under mina sadlar använt mig utav gelpad då jag tycker enkelheten med det är väldigt snyggt. På senare tid har jag dock snöat in på både schabrak och vojlockar och dessa två är helt i min smak! Helst skulle jag köpa mig de båda och många fler, men plånboken tycker annat. Just detta schabrak kommer från Equestrian Stockholm och den annorlunda stilen med lack tycker jag är så otroligt snyggt. Det som dock gör mig fundersam är om schabraket skulle ligga bra på Hildas rygg som är rätt kort, eller om det skulle vara på tok för stort. Därför är även vojlocken av intresse, den är diskret men himla fin den med. Det är en svart med silverpasspoal som kommer ifrån Mia RS.
 
Två toppenmärken som tillverkat fina produkter som gör att jag har väldigt svårt att välja, haha.

Karin

Tycker du ska satsa på voljocken i första hand. Tror att just den modellen skulle klä Hilda himla bra, den är ju så snygg men inte "för mycket". Dessutom är Mia RS verkligen ett prisvärt märke, grymt nöjd har i varje fall jag varit med mina schabrak därifrån. Väldigt bra kvalitet!

Svar: Håller med dig! Tror jag ska satsa på vojlocken faktiskt. Vad härligt att höra!! Har känt på deras saker många gånger och kvalitén verkar verkligen vara fantastisk! :)
Andrea Müller

2016-09-19 - 16:08:24

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: