Bilder från Island

 
Åh, jag satt igårkväll och kollade igenom mitt Island-album och snubblade över dessa. Inga bilder jag tänkt använda, men såhär i efterhand är det ändå något speciellt med dem. Sedan får man en bra möjlighet att se hur han ser ut i helhet, han är ju väldigt fin exteriört! Superlånga ben. Dock kan man ju förstå varför islänningarna kom att kallas för raggsockor ;) Han ser lite rolig ut på bilderna men det var mitt i pälsfällningen så helt acceptabelt.
 
Det är inte långt kvar tills han kommer nu, jag har alltid sagt nästa år när folk frågat, så det känns ju lite konstigt att säga i år, haha! Vi har planerat till hösten för hans skull. Det blir snällare mot honom att få komma hit när klimatet är som det han är vad vid, att ta honom till svenska högsommaren och så på med eksemtäcke direkt känns inte så schysst. 

Anonym

Kan inte du berätta lite om hir allt kommer gå till med flytten av honom till Sverige? Med alla papper, flyga osv?

Svar: Det är inte så planerat i nuläget med allt sådant, men absolut när allt det börjas fixas med. Annars rekommenderar jag det här inlägget som är väldigt bra beskrivet på hur det går till: https://iahedberg.wordpress.com/2015/11/02/guide-for-import-fran-island/
Andrea Müller

2017-01-04 - 11:31:09
Anonym

Fin han är! Finns det några bilder eller filmer på när den nuvarande ägaren rider honom? Skulle vara kul att se han i rörelse. :-)

Svar: Visst är han!! :) Tyvärr inte, den enda filmen jag har är när jag skrittar honom :) Jag kan ladda upp den om det är av intresse? :)
Andrea Müller

2017-01-05 - 08:16:47

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: