Stübben Golden Wings

Jag som är lite av en bettfantast och en självutnämnd bettexpert (hehe) tycker de är det bästa som finns när det är dags att köpa nytt bett! Mitt bett från Neue Schule ligger tyvärr ute på försäljning, inte för Hilda inte gillade det, utan för att det var för stort. Hilda tuggar hysteriskt på det och så gör hon när ett bett är för stort, hon är väldigt känslig för längder och en storlek mindre uppskattas betydligt mer. Det bettet var ändå 11,0cm. 
 
Jag har en eventuell köpare till mitt bett och för de pengarna tänkte jag köpa de som är på bild ovanför, Stübbens tredelade Golden Wings. Jag har känt och klämt på de betten många gånger och tycker det verkar vara ett mycket trevligt och snällt bett. Relativt nätt, i guld som är Hildas favoritmaterial och ett fantastiskt skydd för att inte bli nypt av bettringarna. Jag älskar när betten är med lösa ringar men omöjligt att bli nypt utav, det kombinerar lösa ringarnas fördel med den snabba eftergiften men också stabiliteten av det fasta bettet. Två bra funktioner i ett! 

Johanna

Jag var också supertaggad på det bettet! Min första tanke var att jäääävlar vad tungt det var :P Drífa tyckte också det.. Blev förfärlig på det:P hon är visserligen hyperkänslig i munnen. Det var inte svårt att sälja vidare, många gillar det :)

Svar: Jaa det väger ju en del, dock är inte Hilda så jättekänslig vid bett utan trivs bra på de flesta så jag tror faktiskt det kan fungera! Men vad skönt att det är lättsålt iallafall :)
Andrea Müller

2017-01-08 - 23:11:05 - BLOGG/HEMSIDA: http://islandshastpanaset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: