Tre timmars mockning

 
Snön är tillbaka, ganska mysigt men fan vad det är kallt. Just nu visar termometern -16 och enligt mobilens "känns som" är det -21. Dock är det ingenting som Hilda bryr sig om, trots ett tjockt lager snö längs hela ryggen är hon helt torr och väldigt varm längst in. Jag ökade faktiskt hennes kvällshö från 3kg till 3,5kg för att vara extra säker på att hon har och mumsa på hela natten och hålla sig varm! 
 
I övrigt så har jag varit fruktansvärt osams med Hildas box idag. Jag är en trogen användare till spånpellets, ett mer lättmockat och lätthanterligt strö finns inte och jag älskar det. Enda nackdelen, och det är verkligen det enda, är att när det är minusgrader fryser den till klumpar som jag avskyr. Det är då jättesvårt att dels se skillnad på vad som är strö och sånt jag mockar bort, men kampen för att sedan mosa klumparna för att få det till strö igen tar ju sin lilla tid och det tar inte heller många timmar tills det återigen såg ut som innan. Idag stod jag tre timmar och mockade innan jag var klar och min mysiga spånpellets-box fick träffa på min största fiende;
kutterspån. Jag hatar spån över allt annat och tycker det är så otroligt svårmockat, dessutom flyger det hej vilt och nej, jag har aldrig gillat det. Det enda positiva spånet medför är ju iallafall att det inte fryser, så jag beslutade mig för att testa spä ut spånpelletsen med spånet och hoppas på det bästa. Jag kommer ångra mig grovt i morgon men får påminna mig om varför jag släpade in det från början. 

Mamma

Sötnosar ❤️

Svar: <3
Andrea Müller

2017-01-08 - 18:10:29

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: