Eques Black

Jag är sedan många år tillbaka en trogen användare till sadlarna från Eques. Jag använder just nu modell Sella och före den hade jag deras bomlösa. Lika nöjd med dem båda, de är båda fantastiska på sina sätt och hade jag varit rik hade jag ägt båda.
 
Nu har elitryttaren Nils-Christian Larsen tillsammans med Eques designat sadeln Black. Den är i kalvskinn och har koppjärn i 7 storlekar, dessutom kommer den med läderprodukter gjord för sadeln. Priset ligger på cirka 23'000 kr och jag hade gärna haft även denna sadel i sadelkammaren! Jag har dock aldrig ridit i en sadel med ett särskilt djupt säte så jag vet inte om det är något jag skulle uppskatta, mina sadlar har alltid varit ganska platta i sätet och jag har aldrig haft någonting emot det. Visst ser den trevlig ut?
 
"Black is designed with ergonomic knee rolls and deep seat with good support from behind. The combination of the knee rolls and deep seat gives the rider a more correct and balanced line. The close contact with the horse, makes it easier for the rider to influence the horse to achieve correct contact between horse and rider.

The saddletree is flexible and the panels are with the well-known three-layer latex that adjusts to the back of the horse. Black are specifically designed to allow freedom of the horses shoulders."

 


Ella

Jag tycker den ser jättetrevlig ut! Tittade på en sådan själv innan jag köpte min TR. Jag gillar djupt säte, det som kan vara negativt är att man kan bli mindre rörlig i bäckenet. Har dock själv inte upplevt den effekten med min sadel (Prestige D1). Testa att rida i den! Tror den är bra som sagt.

Svar: Hade varit spännande att testa deras nya faktiskt!
Andrea Müller

2017-07-17 - 15:05:38
Ebba Carlström

Den ser extremt skön ut! Superfin blogg, och blev störtkär i din vita häst! Dröm :D

Svar: Visst gör den det! Åh, tack snälla du!! Hon är helt underbar ❤️
Andrea Müller

2017-07-25 - 01:02:13 - BLOGG/HEMSIDA: http://teamgiallo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: