Nya ridbyxor

Våren är på ingång och mina just nu enda ridbyxor är i behov av sällskap. Jag är ingen som gillar att spendera pengar på saker till mig själv, så när jag står på Hööks (min favoritbutik för ridkläder) och ska shoppa till mig själv så lider jag. Även fast jag är i behov av exempelvis ett par nya ridhandskar, så känns det som att kasta pengarna i sjön. Då kan ni ju bara förstå smärtan när man ska betala runt tusenlappen för ett par ridbyxor!?!? Behövligt plagg, men ack vad det skär i hjärtat. Är det bara jag? Haha.
 
Jag har iallafall bestämt för att årets ridbyxor ska vara bägge helskodda, det ena paret med grip och de andra med mocka. Jag föredrar mockaskoning före grip, men när jag rider för lite finare tillfällen så tycker jag ridbyxor med grip ser proffsigare ut. Men det är ju bara en smaksak :)
 
 
Blåa ridbyxor // Svarta ridbyxor

Ella

Känner exakt samma sak! 😆 Men var inne och pillade på ridbyxor på Hööks häromdagen också. Jag tycker de har snygga grejor! Jag köper dock Pikeur för det mesta. Men det är samma sak där; svindyrt 🙈

Svar: Hööks grejer är väldigt bra! Hade gärna ägt ett par ridbyxor från Pikeur, men de är ju så dyra så jag kommer nog inte köpa mig några 😂
Andrea Müller

2018-04-08 - 10:38:26 - BLOGG/HEMSIDA: http://hovet.webblogg.se
Johanna

Sedan jag började rida med silikon har jag svårt att gå tillbaka till helskodda i mocka. Inte för gripet utan för att jag upplever att byxorna går inte enda upp i grenen med mocka (för att det är ytterligare ett lager tyg) och därför kommer jag inte ner i sitsen ordentligt. Måste också säga att Hööks faktiskt fått in väldigt bra ridbyxor nu! Supersköna! & för en bra peng ;) Har ett par Pikeur och har inte bestämt om det är värt priset än ;)

Svar: Det hade jag ingen aning om men vad intressant! Var så länge sedan jag ägde ett par med mockaskoning så jag minns inte vilken typ av ridbyxor jag föredrar, haha. Har alltid bara kört på Hööks ridbyxor och de är bättre än någonsin nu tycker jag :) Skulle vilja testa ett par Pikeur men tveksam till om de är värda pengarna, har hört både positivt och negativt om deras ridbyxor!
Andrea Müller

2018-04-09 - 23:47:34 - BLOGG/HEMSIDA: http://islandshastpanaset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: