Spända muskler eller kotsenskida

Hej och GOD JUL! Såhär tre dagar efteråt, men jag har mina anledningar. Kan ju inte påstå att jag fick en särskilt rolig julafton direkt, gick bara runt och oroade mig för Hilda och grät hela dagen. Hon var lika stel som om hon hade stått på box i två veckor, bakbenen hängde ju knappt med när hon gick. Det värmdes dock ur, vilket innebär att när hon hade gått några steg och kommit igång försvann hältan. Vi körde en massa korta promenader, mycket täcken och Biolight. Det gjorde lite skillnad men vi var ju som två frågetecken jag och mamma, vad tusan kan det vara??
 
Vi fick iallafall ut en jätteduktig veterinär morgonen efter som tyckte det var lika märkligt hon. Eftersom hältan försvinner efter några meter är det mest troligt något muskulärt, men då hon gärna avlastar vänsterbak vet man inte heller om det kanske är en inflammation i kotsenskidan. Fast då borde hon dels vara halt hela tiden, men även varm och ha puls. Vi fick iallafall Metacam utskrivet och förhoppningsvis räcker det, är det någon inflammation så försvinner den och är musklerna spända blir de avslappnade.
 
Bara en kvart efter hon fått första Metacamen började hon stretcha, vilket tyder ju på något i musklerna som släppt. Dessutom är hon helt ohalt nu, även när Metacamen gått ur kroppen!
 

Ella

Usch vad jobbigt! :( Känner så väl igen känslan när något inte är som det ska, man blir ju helt knäckt av oro. Oftast är det dock inte alls så illa som man tror. Håller tummarna för snabb återhämtning! Kram

Svar: Nej det är fruktansvärt! Tack snälla <3 kram
Andrea Müller

2018-12-27 - 15:10:50 - BLOGG/HEMSIDA: http://hovet.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: