Framsteg i tölten

Idag och några ridpass tidigare har verkligen en polett i tölten släppt hos oss. Jag har vågat rida och testa mer, så nu har vi kommit fram till att en högre samlingsgrad, mer drivning och att jag sträcker på mig är den bästa kombinationen. Sedan har hon även blivit mycket starkare efter all träning i djupsnö som blivit. Senast idag hade vi på hemvägen en sträcka som var helt magisk, takten var klockren, hon hade en bra bärighet och fick en jättefin aktion. Just en sådan tölt kan vi få fram med 230g boots och en svag nedförsbacke, men idag lyckades vi på raksträcka utan boots. Bilden i tidigare inlägget är inte ens i närheten av det vi fick idag!
 

Bettinas islandshäst

Trivsam blogg du har! Har du boots på även när du rider i snön? (Jag är för översnäll och vågar inte ha boots på min Juppe, men tänkte jag skulle våga sätta på dem framåt vårkanten. Det är mycket lättare boots än dina).

Svar: Tack så jättemycket! Nej, inte i snön, har inte använt boots på superlänge så ska nog sälja av dem och ersätta med ett par 145g som jag kan använda mer till vardags ibland! :)
Andrea Müller

2018-02-22 - 09:46:38 - BLOGG/HEMSIDA: http://https://bettinasislandshast.blogspot.se/
Ella

Vilken jättesöt bild på Hilda!! :) Vad kul att det går framåt för er!

Svar: Visst är den!! :D Tack snälla! :D
Andrea Müller

2018-02-23 - 06:41:46 - BLOGG/HEMSIDA: http://hovet.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: