Ett stallbyte

Igår så sa vi upp våran stallplats i stallet där vi står just nu. Givetvis jättetråkigt, det är ett bra stall men då vi ska flytta själva blir 20 minuters resväg alldeles för långt. Istället upptäckte vi att det faktiskt ligger ett islandshäststall mitt emot vårat nya hus som faktiskt hade stallplats ledig. Hur härligt!? Så, kontrakt skrivna och den 21 juli flyttar vi. Blandade känslor givetvis, men det här kommer bli helt underbart och att kunna se Hilda från mitt fönster är ju rena drömmen. Jag kommer att sakna stallkompisarna, ovalbanan och ridhuset. Men, vi har helt sjuka ridvägar runt nya stallet och dessutom kommer jag äntligen kunna rida på mina gamla ridvägar igen!!! Vi har en liten ridvolt man får låna och även en spolspilta. Verkligen ett jättemysigt stall och Hilda kommer få en jättefin hage!
 
Att ha Hilda så nära är en enorm frihet för mig. Jag kan gå ner när jag vill, kommer att kunna ha en liten sadelkammare i min friggebod och faktiskt även kunna ta hem Hilda ibland. Det blir jättebra det här, ska bli hur kul som helst! Dessutom en innebox, så jag kan äntligen inreda och förvara saker vid boxen. Helt underbart efter att ha haft utebox där allt man förvarar vid boxen blir blött! ;)
 
Ganska vackert va? Solnedgångarna här får mig att tappa andan <3

Emma

Du är så himla driven och engagerad kring hästar, du borde verkligen jobba med hästar hos någon duktig instruktör!! Eller du kanske pluggar just nu eller jobbar någon annanstans?

Svar: Tack snälla du, gud vad glad jag blir!! <3 Just nu gör jag inget av det men planen är att jag ska börja hjälpa till och jobba lite i det nya stallet :D
Andrea Müller

2018-06-28 - 16:36:07
emma

Vilken lyx att se hästen från fönstret. Önskar jag kunde göra det, då kan man ju titta till hästen flera gånger om dagen om man skulle vilja.

Svar: Precis! Ska bli hur härligt som helst :D
Andrea Müller

2018-06-29 - 10:42:38 - BLOGG/HEMSIDA: http://nouw.com/islycka
Johanna

Oj vad lyxigt! Tänk så mycket tid man sparat om dagen om man haft det som du ;) tid är verkligen dyrbart!

Svar: Verkligen! Såå glad :D
Andrea Müller

2018-07-03 - 18:41:19 - BLOGG/HEMSIDA: http://islandshastpanaset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: