Efter regn kommer sol

Vi har haft en liten ridsvacka den senaste tiden. Ridpassen har inte alls gått bra, min sits och kroppskordination har knappt existerat. Jag har inte kunnat sitta still i sadeln, mina skänklar har varit överallt och ingenstans. Funderade nästan på att börja konstruera någonting som gav mig en elstöt varje gång jag tappade hållningen, haha...
 
Idag åkte sadeln på igen iallafall vilket jag är glad för, dagens pass gick nämligen toppen. Vi tog en lång framskrittning för att värma upp ordentligt innan vi joggade fram i trav. Inga större krav mer än att hon skulle ha en lite längre form så ryggen kom upp ordentligt. Vi tog god tid på oss med traven och gjorde många tempoväxlingar tills det kändes perfekt innan vi började med lite galoppjobb. Där blev det varannan racer och varannan samlad, variation är viktigt ;) Avslutningsvis gav vi oss på tölten som har blivit förvånadsvärt stark av all tömkörning, en sån ryggaktivitet och bärighet vi hade idag vet jag inte om vi upplevt förut. Så roligt!
 
Min egen sits var det också hög prio på. Jag har nog inte fokuserat så mycket på mina överskänklar innan som jag gjorde idag. Det är inte bara Hilda som ska bära sig, även jag ska det!
 


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Endast jag ser)


URL/Bloggadress:


Kommentar: